Krieltjes met witlof en rookvlees

Roergebakken witlof en krieltjes in runder-rookvlees in mosterdroomsaus

Roergebakken witlof en krieltjes in runder-rookvlees in mosterdroomsaus

En runder-rookvlees in mosterdroomsaus
Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktijd 15 min Totale tijd 15 minuten Porties: 4 Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in de pan en roerbak de krieltjes tot ze beetgaar zijn. Doe de witlof en tijm erbij en wok tot de krielaardappelen gaar zijn.

    Giet de kookroom erbij en voeg een eetlepel mosterd toe. Verhit nog één minuut en breng op smaak met peper en zout.

    Schep het rookvlees door het gerecht en eventueel de gekookte eieren (of serveer erbij)

Note

Dit recept is een variatie op het recept uit het kookboek "Kook ook - licht"

Keywords: Krielaardappelen, runderrookvlees, witlof, mosterdsaus

Dit vind je misschien ook leuk...