Snel gerecht met paksoi en kastanjechampignons

Noodles met kip en paksoi

Noodles met kip en paksoi

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 10 min Kooktijd 15 min Totale tijd 25 minuten Porties: 4 Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook in een pan water met wat zout de noedels volgens de verpakking. Doe ze vervolgens in een vergiet en spoel ze af onder de koud water kraan.

    Verhit de arachideolie met de ketjap manis in een pan en bak de kippendijen lichtbruin aan.

    Bak kort de fijn gesneden chilipeper en de fijngesneden knoflooktenen mee.

    Voeg de gesneden paksoi stelen toe aan het gerecht en voeg kort daarna de kastanje champignons ook toe. Bak deze mee tot ze gaar zijn. Voeg de vissaus en een beetje limoensap toe.

    Doe de noedels erbij en vervolgens de paksoi bladeren. Schep om tot de bladeren geslonken zijn.

    Garneer het gerecht eventueel met wat cashewnoten en serveer direct.

Keywords: Thai, paksoi, kastanje champignons, noodles, kip

Dit vind je misschien ook leuk...